Systemer og konventioner

Her i S & K (Systemer og Konventioner) vil jeg publicere varierende spændende emner. Niveauet er i første omgang beregnet til turneringsspillere - fra klubspillere og op til divisionsspillere. Selv om det kan være svære emner, kan det forhåbentlig være en inspirationskilde for alle klub- og turneringsspillere.
 
USP = Transfersvar i defensiven
Et meget svært og meget spændende emne - kun for ambitiøse A-spillere!
Blaksets minorstøtte
Hvad mon det viser, hvis svarer i 2. runde man springer til 4 i åbners minorfarve? Her er et forslag! Også en artikel for de rutinerede turneringsspillere.
Spærremeldinger
Her kan du se en kort beskrivelse af spærremeldinger og svar på helt almindeligt niveau.
Efter indmelding mod vores åbning 1UT
Hvad sker der med Stayman og transfers, hvis de andre er frække og blander sig mod vores sansåbning? Her en kort beskrivelse af simple principper efter naturlige indmeldinger.
Negative doblinger
En meget vigtig konvention! Her får du en grundig indføring i negative doblinger, som er en slags oplysningsdoblinger i offensiven. Uundværligt for turneringsspillere!
2club-åbning med kontrolsvar
A-emne! I stedet for at spille 2diamond som afmelding eller relæ efter kravåbningen 2club kan man straks vise sine kontroller (esser og konger). Efter min mening suverænt de bedste svar på 2club, men det e rikke så nemt. Hermed et uddrag fra min egen systembog!
Nusine klør
Meget avanceret! Dette er direkte fra mit systemkompendium i koncentreret format. Åbningen 1KL viser enten en balanceret hånd med 15-19 HP eller ubalanceret med klør. Hertil transfersvar. Kun for de allermest systeminteresserede for at få et indboli i en del af et "ekspertsystem". Passer i øvrigt sammen med 12-14 NT og 5-farve i major.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Brugerlogin

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts