gavekort
365,00 DKK each Gavekort 1år
Modtageren får 1 års gratis abonnement på Dagens Bridge.
+
175,00 DKK each Meld Bedre
"Meld Bedre" er fortsætterbogen for de 90%, der har nogenlunde styr på sit grundsystem - uanset hvad dette hedder. Her kan du både lære de nyttigste konventioner og få præciseret nogle vanskelige principper i grundsystemet.
Bogen er sat ned til HALV PRIS, fordi der er nogle af emnerne, der nu også behandles i Den Røde.
+
redbook_501577291
425,00 DKK each Blaksets Bridgebog
"Blaksets Bridgebog" med systemet "Moderne Bridge" er som navnet antyder en videreudvikling af andre naturlige systemer (som Centersystemet, Nordisk Bridge Standard m.fl.) og kombinerer de bedste naturlige grundprincipper med de vigtigste konventioner/moderne trends som svage spring, negative doblinger, Stenberg 2UT, RKC 1430 m.m.
Bogen er på 489 sider og er inddelt i 3 dele. Den kan bruges fra begynderniveau til det avancerede klubniveau.
+
oddsvurderinger_dagensbridge
Free Oddsvurderinger
Oddsvurderinger er en e-bog i pdf-format med 32 artikler af Ib Axelsen om odds i bridge publiceret i tidsskriftet Bridge i Norge 2013-2018.
 
ODDSVURDERINGER er udgivet af EDBridge: www.edbridge.dk.
+
bridge-lars-blakset-blaa
300,00 DKK each Spil bedre

"Spil Bedre" er den ultimative lærebog for almindelige bridgespillere om spillet af kortene både i farve- og sanskontrakter.

Bogen starter på helt simpelt niveau med helt almindelige, simple farvebehandlinger. Sværhedsgraden stiger gradvist i bogen, indtil den rundes af med nogle af de mere avancerede emner inden for spilføring.

Lang de fleste bridgespillere fra begyndere til turneringsspillere kan have gavn af bogen i hele deres bridgeliv, og selv meget rutinerede spillere vil kunne lære en hel del.

+
Resultater 1 - 5 ud af 5

Abonnementspriser

0DKK
365DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand