Dagens farve

6 4 3
Bord
V
Ø
Hånd
K D 10
Man skal selvfølgelig spille ud fra bordet og hjem mod honnørerne. I princippet er det en ren 50% chance. Enten skal man spille Øst til esset (spil to gange hjem mod KD) eller til knægten (knib til 10'eren).
Man skal dog udnytte det psykologiske element i, at modparten ikke kan se håndens kort: Start med at spille en lille hjem til kongen! Hvis Vest stikker med esset, kniber man næste gang til 10'eren.
Hvis Vest uden at blinke lægger lavt, går man på bordet og gentager opspillet. Mange Øst-spillere vil nu tage esset, hvis de har den, men hvad nu hvis Øst afslappet lægger en lille?
Mod dygtige modstandere er du tilbage til et rent gæt. Hvis du vurderer, at Vest om muligt ville have stukket kongen med esset, er det bedst at gå op på damen.
 
Så der er en klar morale til modspillerne: Vest skal i denne situation tidligt i spillet overveje, hvad han vil gøre, hvis der kommer en lille hjem til en honnør.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand