Dagens farve

7 6 3
Bord
V
Ø
Hånd
D 8 2
Det er ikke den mest spændende farve at skulle give sig i kast med, men man skal kunne se muligheden, hvis eneste chance for et afgørende stik er her.
Øst skal have EK i plads foran Dxx. Spil op fra bordet to gange. Chancen er trods alt 25%.
 
Det sjove er, at man mod eksperter vil kunne opleve at få et stik i farven, selv om Vest har en tophonnør! Spiller man denne farve tidligt i spillet, kan Vest (især med esset) tænkes at falde fra for ikke at gøre det let for Spilfører, hvis han har en stærkere kombination. Farven kunne f.eks. sidde således set fra Vests stol:
 
7 6 3
E 9 4
Bord
V
Ø
Hånd
B 8 5
 
K D 10 2
Hvis Vest stikker damen med esset, bør Syd i næste runde knibe til 10'eren og får dermed tre stik i farven.
Hvis Vest falder fra a tempo med esset, kan Syd vælge i næste runde at spille hjem til kongen.
 
I øvrigt: Hvis Øst har vist længde i farven (f.eks. har åbnet med en svag 2-åbning) og ikke stikker op på en honnør, er det sikkert bedst at dykke og håbe på E eller K blank i Vest!

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X