Dagens farve

K 5 3 2
Bord
V
Ø
Hånd
B 10 8 4
1. Start med at spille knægten fra hånden. Hvis Vest dukker op med esset, skal du næste gang gætte, om Vest har ED blanke (spil en lille næste gang), eller EDx, hvor Øst har 9'eren anden (spil 10'eren fra hånden for at "scoope" 9'eren). Det er i længden bedst at satse på 9x i Øst og spille 10'eren anden gang.
Hvis knægten går til damen, kongen og esset. skal du næste gang gætte, om du skal spille på D9 i Vest (spil en lille hjem til 10'eren) eller E9x i Øst (knib hjem tiol 8'eren). Det er i længden bedst at knibe hjem til 8'eren.
Der er en hel del pyskologi i denne farvebehandling, idet man kan bruge sit kendskab til Vest. Hvis Vest er typen, der aldrig dækker med Dx, skal man efter knægten har tabt til esset spille en lille fra hånden.
Uanset hvad man spiller på, er chancen for succes ikke større end 17%.
 
2. Kan man nøjes med to stik, er den bedste plan at starte med en lille hjem til knægten. Herefter spilles en lille til kongen. Medmindre Øst er renonce eller har en lille singleton, får man to stik. 92% chance.
Der kan opstå en sjov "snørevariant", hvis man spiller safe. Forestil dig denne sits:
 
 
K 5 3 2
E 9 7
Bord
V
Ø
Hånd
D 6
 
B 10 8 4
Man spiller en lille fra bordet, og Øst lægger normalt en lille ud fra reglen om lavt i anden hånd (han aner jo ikke, hvad du har på hånden!). Vest er nødt til at stikke med esset, og næste gang falder damen under kongen!
Skulle Vest dykke med esset, kan man også regne ud, hvad der er sket: Spil en lille til kongen.
Safespillet kan dermed tjene et uventet stik.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts