Dagens farve

K D 9 8
Bord
V
Ø
Hånd
6 3
1. For at få tre stik skal Vest have B10 blanke eller B10x. Spil fra hånden og knib til 8'eren.
 
2. Det er samme spillemåde til to stik/MAX stik: Start med at knibe dybt til 8'eren. Hvis den taber til 10'eren eller knægten, gentager man kninbingen til 9'eren. Det giver to stik med enten 10'eren eller knægten i plads eller E/Ex. I alt giver det 79% chance.
Faren er, at man fokuserer for meget på honnørerne og ikke ser længere end opspil mod KD. I så fald spiller man stort set kun på esset i plads, hvilket ikke er mere end 50%.
 
For de videbegærlige
Hvis Øst ikke er typen, der kunne drømme om at dykke med esset, er det faktisk marginalt bedre at starte med en lille til kongen!! Hvis den holder stikket, spiller man op mod damen. Hvis den taber til esset, kniber man til 9'eren. Under forudsætning af, at Øst vil stikke kongen med esset, giver denne plan faktisk ca. 81%.
Mod dygtige modspillere skal man ikke regne med, at Øst altid stikker med esset!
 
3. Hvis man har et kort mere på hånden, KD98 til xxx, kunne man tro, at bedste chance til tre stik er dobbelt opspil mod KD. Det giver ca. 18%: Farven 3-3 med esset i plads.
Det er stadig bedst at knibe til 8'eren først, da B10 i plads i Vest (25%) er en bedre chance.
Bedst til safe på to stik er at starte med en lille til kongen og herefter en lille til 9'eren. Eller man kan starte med en knibning til 9'eren og herefter spille op mod en honnør (evt. to gange).
Men taber kun tre stik med EB10 bagpå KD98.

Abonnementspriser

0DKK
365DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts