Dagens farve

E D 4 2
Bord
V
Ø
Hånd
B 9 8
1. Den bedste chance for fire stik er at spille knægten fra hånden. Når den dækkes med kongen og esset, skal du næste gang lade 9'eren køre. Der er to vindende sitser: Farven 3-3 med K10x i Vest eller 5-1 med 10'eren blank i Øst.
Man kan alternativt lade 9'eren løbe første gang. Det taber til 10'eren blank i Øst, men til gengæld vinder det med kongen blank i Vest (man kan knibe hjem til 8'eren anden gang. Problemet er, at Vest kan have været smart med K10 blanke.
Det væsentligste argument for altid at starte med knægten er dog, at det også har succes mod en ikke for stærk modspiller, som "glemmer" at dække med kongen fra Kxx.
Teoretisk chance for fire stik: 8%.
 
2. Du skal også starte med knægten, hvis du er tilfreds med tre stik. Hvis den dækkes med kongen, er du 100% sikker på tre stik ved at lade 9'eren køre anden gang. Hvis den taber til 10'eren, står både 8'eren og damen.
Det sværeste at gennemskue er nok, hvad man skal gøre, hvis knægten taber til kongen. Skal man nu knibe igen (lade 9'eren køre), eller skal man trække esset.
Svaret er, at man skal trække esset og herefter damen, hvis 10'eren ikke er faldet. Det giver tre stik med farven 3-3 eller 10'eren anden, hvilket er en tand bedre end at knibe efter 10'eren.
Dog er det anderledes, hvis du ved, at Vest har længde i farven. Nu skal du knibe igen ved at lade 9'eren løbe anden gang.
Chancen for tre stik er helt oppe på 77%.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X