Dagens farve

E 10 9 5 4 2
Bord
V
Ø
Hånd
K 3
1. Seks stik er kun muligt med DB blanke på en af hænderne. Hvis du trækker kongen, og Øst bekender med en lavhonnør, skal du bagefter spille en lille til esset - det hjælper jo ikke noget, hvis Øst har en honnør blank.
 
2. Du trækker kongen og spiller en lille over mod bordet. Hvis der ikke kommer en honnør i Vest, kniber du med 10'eren. Det er både safe og det rigtige spil, da det 100% sikkert garanterer fem stik, hvis Vest har mindst to kort i farven.
 
Du må aldrig starte med at lade 10'eren køre, selv om du ved, at Øst har længde i farven, f.eks:
 
 
E 10 9 5 4 2
7
Bord
V
Ø
Hånd
D B 8 6
 
K 3
Lad os antage, at du efter meldingerne ved, at Øst har 4-farve. Du kan intet gøre! Når du spiller 10'eren fra bordet, dækker Øst blot med knægten og har stadig to stik med D86 bagpå bordets E9542.
Hvis du har 8'eren på en af hænderne, kan du knibe gennem Øst og holde ham til et stik på DBxx.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X