Dagens farve

D 7 5 3
Bord
V
Ø
Hånd
K 8 6 4
Du må håbe på esset anden på en af hænderne og så se, om du kan gætte rigtigt. Spil en lille gennem den hånd, du sætter til Ex. Dyk bagefter på tilbagevejen. Chancen er ikke gigantisk (14%), men det er i hvert fald bedre end at starte med en lille til damen og herefter spille en lille hjem til kongen...:-)
 
Skal du spille safe på to stik, kan du starte med at dykke hele vejen rundt. Det garderer mod esset blank på en af hænderne, så chancen for to stik nu er oppe over 70%.
 
Når du har en lille smule mellemkort i farven, kan du i øvrigt i nogle tilfælde gardere dig mod en 4-1 sits som f.eks. denne:
 
 
D 7 5 3
9
Bord
V
Ø
Hånd
E B 10 2
 
K 8 6 4
Hvis du starter med en lille til 9'eren, damen og esset, er det ikke længere muligt at få tre stik. Du kan dog gardere dig mod 4-1 sitsen ved næste gang at spille en lille fra bordet og lade den køre, hvis Øst lægger 2'eren. Det er helt gratis, da du altid skal af med et stik mere i farven uanset sitsen.
Hvis du vælger at starte farven med en lille fra bordet, er der ikke noget at gøre med denne sits: Du får kun et stik i farven.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X