Dagens farve

D 10 9 6 5
Bord
V
Ø
Hånd
E 4 2
1. Man kan overveje noget med en dobbeltknibning (knibe to gange gennem Øst), men det er kun den bedste plan, hvis farven med sikkerhed sidder 3-2.
Den rigtige løsning er at trække esset og spille op mod bordet. Hvis der ikke kommer en honnør fra Vest, kunne man tro, at det er et rent gæt, om man skal knibe med 9'eren (spille på knægten i Vest) eller gå op på damen (spille på kongen i Vest). Der er to årsager til, at man altid skal knibe med 9'eren:
1) Det vinder med KBxx i Vest.
2) Med kongen tredje er det ikke altid, at Vest vil dykke a tempo, når man spiller op mod bordet.
Der er 67% chance for fire stik.
 
2. Hvis man skal bruge fem stik, skal man også trække esset og håbe på kongen blank i Øst. Der er trods alt 3% chance for denne specifikke 4-1 sits, så det sker da i ny og næ!
 
For de videbegærlige
Spilller man mod eksperter, er det klart bedst at trække esset først. Hvis man spiller mod mindre rutinerede spillere, hvor man forudsætter at Vest vil stikke op på kongen hver gang med Kx, er det faktisk bedst at starte med en lille over mod bordet, hvor man kniber med 9'eren. Hvis den taber til knægten, spiller man næste gang damen fra bordet.
Under den beskrevne forudsætning om, at Vest vil stikke op på kongen fra Kx, giver denne plan 3% mere end den teoretisk bedste plan - i alt 70%.
Hvis Vest også vil tage kongen fra Kxx, bliver det væsentligt bedre!

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts