Dagens farve

B 6 4
Bord
V
Ø
Hånd
K D 3 2
1. Det kan se ud om om, farven skal sidde 3-3 for at kunne få tre stik, men der er en tillægschance: Esset anden i Øst. Spil en lille fra bordet to gange hjem mod KDxx på hånden. På denne måde får Øst kun "luft" under esset, og du får dine tre honnører hjem hver for sig.
 
2. Man kan overveje at starte med knægten fra bordet i håb om, at Øst ikke vil stikke med esset! Mange Øst-spillere vil lade knægten køre i håb om, at Spilfører er ved at tage en knbining til makkers dame. På denne måde kan man bagefter spille op mod KDx to gange og få tre stik selv med 4-farve i Øst. Bemærk dog, at dette er en ren psykologisk chance - mod en ekspert går det sandsynligvis ikke!
 
I øvrigt kan det være, at Øst med 4-farve vælger at stikke op på esset anden gang af frygt for KD blanke på hånden, så der er en psykologisk tillægschance ved at spille som angivet under under punkt 1.

Abonnementspriser

0DKK
365DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand