Dagens farve

B
Bord
V
Ø
Hånd
E K 9 7 6
Når bonden er blank, kan man måske tro, at den ikke har nogen nytte, men det er ikke rigtigt. Det er af to årsager bedst at starte med bonden fra bordet og lade den køre, hvis Øst lægger lavt:
1) Øst kan glemme at dække med damen.
2) Det er teknisk set bedst.
 
Hvis bonden taber til damen i Vest, kan man ikke gøre så meget andet end at trække EK og håbe på 10'eren tredje fra start hos en af modstanderne - hvilket ikke er en helt dårlig chance.
Hvis Øst dækker med damen, tager man også EK. Hvis enten 10'eren eller 8'eren er faldet, er man hjemme i fire stik. Hvis ingen af dem falder, har man et rent gæt: Sidder 10'eren eller 8'eren blank tilbage? Hvis man håber på 10'eren tredje fra start, skal man spille en lille. Satser man på 8'eren blank, skal man spille 9'eren. Det er og bliver et rent gæt!

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X