Dagens farve

9 5 4
Bord
V
Ø
Hånd
E 8 6 3 2
Man håber selvfølgelig på farven 3-2, så man kan rejse to ekstra stik. Hvis farven sidder 4-1, er der teoretisk set intet at gøre, når man mangler KDB10. Du kan dog få held med at spille på den psykolgiske faktor ved at spille 9'eren fra bordet og håbe på noget som dette:
 
9 5 4
K
Bord
V
Ø
Hånd
D B 10 7
 
E 8 6 3 2
Jeg vil vove den påstand, at de fleste i Øst vil lægge en honnør på 9'eren. Du vinder med esset og ser kongen falde. Ved at spille farven to gange mere fra bordet hjem mod 8'eren, holder du modspillerne til to stik - og ser Øst få røde ører!
 
Hvis Øst tænker situationen igennem, vil han nok komme frem til, at det ikke kan tjene at lægge en honnør på (i hvert fald hvis der er nok indkomster på ordet). Har Spilfører EK8632 på hånden. og har råd til at spille safe på fem stik ved at lade 9'eren køre, kan man ikke gøre noget. Hvis Syd har 6-farve, men ikke har tænkt sig at spille safe, er det stadig vigtigt at han husker at "lokke" med 9'eren først.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand