Meldetræning

Her kan du meldetræne med din makker og bagefter få resultatet. Der er meldehænder på tre forskellige niveauer: Let, mellem og svært.
Til let og mellem er der forslag til meldinger efter et naturligt grundsystem. Vi forudsætter åbning 1UT med 15-17 HP og 5-farve åbning i spar.
Alle hænder til let og mellem, meldeforløb samt kommentarer er konstrueret af Lars Blakset specifikt til abonnenter på Dagens Bridge.
Til de svære hænder er der typisk blot en karakterskala (0-10) for kontrakten. Der kan være vist aktuelle meldeforløb fra danske og udenlandske topspillere.
Start med at printe hænderne ud og forsøg herefter at melde dem med din makker. Herefter kan I se det anbefalede meldeforløb samt evt. kommentarer. Du kan evt. lave ”selvtræning” og melde begge hænder selv, men du får større udbytte af øvelserne ved at tage makker med.
Hvis du IKKE er abonnent, har du kun adgang til et begrænset antal meldehænder.
 
- Niveau 1: Lette hænder
Disse hænder egner sig til kursister og let øvede. Selv om du lige er startet på bridge, kan du øve dig her. Se emnerne i overskrifterne og vælg dem, du har haft i din undervisning.
 
- Niveau 2: Almindelige hænder
Disse hænder egner sig til ”almindelige” klubspillere. De meldes bedst, hvis man har kendskab til almindelige konventioner og fjerde farve. Der er både sæt med specifikke emner og blandede sæt.
 
- Niveau 3: Svære hænder
Her er vi nået til turneringsspillere. Mange af disse hænder er sakset fra ”Tvekampen” i Dansk Bridge eller Bridge World. Mange af disse sæt vil være med en karakter for den opnåede kontrakt fra 0 til 10, og der vil nogle gange være anbefalede meldeforløb fra de aktuelle tvekæmpere. NB: Scoren er ud fra PARTURNERING!
Nogle af meldehænderne er målrettet træning i en bestemt konvention, og her vil der være et konkret forslag til meldingerne.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Brugerlogin

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts