Rossini

(Svend Novrup). Mange spiller med Rossini uden selv at være klar over det! Konventionen er en systematisering af et godt meldeprincip, som mange turneringspillere anvender som et led i deres "bridgeopdragelse". Princippet i Rossini: Efter åbning 1 træk i farve viser svarhåndens spring i ny farve, at kun en af de to farver (åbningsfarven og springfarven) er mulig som trumf. Altså har man enten en selvspillende farve eller stærk støtte til åbningsfarven. I begge tilfælde vises stærk sleminteresse - mindst 19 hp. Hvis svarer ikke i 2. melderunde støtter åbningsfarven, er springfarven trumf (medmindre svarer senere springer i åbningsfarven til 6 eller 7 træk. Hvis svarer i 2. melderunde melder en ny farve, er det en slemkonventionel melding med springfarven som trumf. Bemærk, at en Trelde-spørgemelding kan forekomme så lavt som 2spades(!) i meldeforløbet 1club - 2diamond, 2heart - 2spades = spørgemelding med ruder som trumf.
 
Hvis svarer i 2. melderunde melder åbningsfarven, viser det en meget stærk støtte (springfarven kan i så fald være en 4-farve). Åbner skal nu cuebidde laveste sidekontrol, hvorefter svarer overtager kommandoen med Trelde-spørgemeldinger (eventuelt cuebids).
 
I dag spillerflere og flere med svage spring, og så bliver Rossini overflødig.

Abonnementspriser

0DKK
485DKK

Vi modtager

Brugerlogin

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts