Cuebid

Også kaldet en kontrolmelding. Det mest almindelige slemværktøj. Et cuebid viser kontrol i den meldte farve, hvilket både kan være 1. kontrol (es eller renonce) eller 2. kontrol (konge eller singleton).
Cuebids anvendes kun, når man er sleminteresseret. Via cuebids kan man opdage, hvis man mangler kontrol i en farve. Det er knap så sjovt at spille en lilleslem, hvis modspillet starter med EK i en farve!
 
Cuebids er typisk defineret som ny farve på 4-trinnet eller et unødvendigt spring. F.eks: 1spades - 3spades, 4diamond: 4diamond er et cuebid med spar som trumf. Man benægter kontrol i en farve, der springes over. så i dette meldeforløb har åbner benægtet kontrol i klør. Makker kan derfor kun gå mod slem, hvis han selv har kontrol i klør. Afslaget på et cuebid er at gå tilbage til trumf billigst muligt. Hvis man er med på noderne, kan man enten gå direkte mod/i slem eller evt. selv cuebidde i en anden farve.
 
Alternativet til cuebids er Trelde Spørgemeldinger, hvor man spørger efter kontrol i stedet for at vise kontrol.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand