Dagens farve

K D 10 6 5 4
Bord
V
Ø
Hånd
3 2
Det intuitive er det rigtige til at starte med: Spil en lille til kongen.
Hvis den holder stikket, skal du næste gang spille en lille til damen. Bemærk, at du kan aldrig kan få fem stik, hvis farven sidder 4-1 på en af hænderne.
 
Det interessante aspekt opstår, hvis kongen taber til esset. Skal du næste gang knibe til 10'eren eller tage damen?
Mod dygtige modspillere er svaret, at du skal fortsætte med en lille til damen! Argumentet er, at en dygtig Øst-spiller vil dykke med Ex. Når han tager esset, er det så fordi han er nødt til det, dvs. EB eller E blank. Hvis du skal bruge fem stik, er det derfor bedst at spille en lille til damen og håbe på EB blanke, da du aldrig kan få fem stik med E blank. Du må så nøjes med fire stik, hvis Øst har esset blank.
 
Hvis du ikke vil mistænke Øst for at dykke med Ex, ændrer sagen sig. Nu er det bedst at knibe til 10'eren anden gang, da Ex er mere sandsynlig end EB.
 
Bemærk til sidst, at det ikke giver mening at starte med en knibning til 10'eren. Det taber et unødvendigt stik, hvis Vest har Ex.
Det ville derimod være det rigtige, hvis du kun havde en singleton på hånden, så du kun kan spille op mod bordet en enkelt gang.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X