Dagens farve

K 10 6 4
Bord
V
Ø
Hånd
D 5 3 2
1. Spil en lille fra bordet og hjem til damen. Uanset om den holder stikket eller taber til esset, skal man næste gang knibe til 10'eren.
Man kunne også overveje at starte med en lille til 10'eren, men det koster et stik, hvis Øst har enten esset eller knægten blank. At spille en lille fra bordet til damen koster kun et stik til det blanke es.
 
2. Hvis man skal spille safe på to stik, kan man starte med at dykke rundt! Herefter spiller man en lille hjem mod damen. Det tjener et stik i forhold til det blanke es i Vest.
Man får altid to stik på denne måde, når det overhovedet kan lade sig gøre - og det kan det ikke, hvis Øst har 4- eller 5-farve med EB.
 
For de videbegærlige
En meget spændende variant er at spille en lille til kongen og herefter dykke, hvis esset ikke er kommet.
Forudsætningen for denne plan er, at Øst ikke er så snedig at dykke med Exx. Hvis man kan regne med dette, vinder man med Ex i plads og Bx på begge hænder. Det er klart bedre end Bx/Bxx i plads.
Hvis blot Øst i mindst halvdelen af gangene kan forventes at stikke kongen fra Exx, er denne plan faktisk bedst - overraskende!

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X