Dagens farve

E K 6 3
Bord
V
Ø
Hånd
D 10 2
Træk først esset og spil herefter en lille til damen. Er knægten faldet, kan du indkassere 10'eren, men ellers må du bare tage kongen og håbe på 3-3. Det giver faktisk 55% chance for succes, idet man klarer 3-3, 4-2 med knægten anden, 5-1 med knægten blank og 6-0 i Øst (man ser så Vests renonce og kan knibe til 10'eren anden gang).
At trække esset og så knibe til 10'eren giver 51%, så den første plan er 4% bedre. Ikke meget, men det giver en del stik i løbet af nogle år!
 
Måske husker du EKxxx til D10. Her skulle du knibe til 10'eren først. Forskellen er især, at man i dagens farvekombination også kan klare knægten anden.
 
For de videbegærlige
Når man taler farvebehandlinger med en isoleret farve, regner man ikke med nogen informationer fra modparten. Hvis man i praksis ved, at Øst har længde i farven (måske har han meldt farven), skal man trække esset og så knibe til 10'eren. Det er f.eks. 100% sikkert til fire stik, hvis Øst har vist mindst 5-farve. - enten via meldingerne eller via en optælling af hele fordelingen.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X