Dagens farve

E K 9 6 4
Bord
V
Ø
Hånd
D 8 2

Start med at trække en af honnørerne. I princippet er det ligegyldigt hvilken. Tager du D først, kan du nøjes med en taber med B10xxx i Vest: Spil en lille over mod EK9, hvor Vest må splitte og du kan vinde og spille en lille til 8'eren. Tager du E eller K først, klarer du 5-0 i Øst ved at spille over mod D8.

Hvis du efter meldingerne kan læse, at den ene hånd er favorit til at have flest i farven, er det et argument for at starte med den ene eller anden honnør.

Du samler altid 4-1 i Vest op, hvis Øst har B eller 10 blank. Du tager E og D og kan se Østs renonce i anden runde.

Hvad nu, hvis du trækker E eller K, og der falder B eller 10 i Vest? Hvis Vest ikke er typen, der vil lægge en stor fra B10x, skal du efter reglen om begrænset valg faktisk knibe til 8'eren! Mod dygtige spillere, hvor det er standard at lægge en stor fra B10x, skal du ikke lade dig forvirre men spille en lille til damen, da B10 eller B10x er en tand mere sandsynligt end B/10 blank.

2. Ja! Start med en lille til 8'eren eller en lille til 9'eren. I praksis bedst med en lille til 9'eren, for så får du alle fem stik med B10x/B10xx i Vest.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand

Cron Job Starts