Dagens farve

E K 9 7 6 4
Bord
V
Ø
Hånd
3 2
Hvis man ikke har nogen indkomster til 6-farven, skal man starte med at dykke en runde, men det er en helt anden problemstilling.
 
Med farven 3-2 (68%) er det lige ud af landevejen: Træk EK og fortsæte farven.
 
Med farven 4-1 er der normalt intet at stille op, men da spillet forekom i en Spingold turnering, sad det præcis som det skulle for alligevel at få fem stik:
 
E K 9 7 6 4
D B 10 5
Bord
V
Ø
Hånd
8
 
3 2
En lille fra hånden gik til 5'eren, 9'eren(!) og 8'eren: Fem stik!
Vest kan intet gøre. Hvis han lægger en honnør på, vinder man med kongen og spiller fra bordet igen, hvor man kniber, hvis 5'eren kommer.
Det er et safespil, som aldrig kan koste et stik, og det er en dejlig fornemmelse, når Øst skal lægge sin 8'er.
Du tænker måske, at det aldrig sker, men det er ikke så usandsynligt endda. I halvdelen af 4-1 sitserne (28%) har Øst 4-farven. Ud af disse 14% er der trods alt knap 3% chance (1/5 af de 14%) for, at det er 8'eren. Og det skete her ved bordet i Spingold i USA!
 
For de videbegærlige
Hvis man nu mangler 9'eren og således har EK87xx til xx, skal man spille på det psykologisk elemene og spille farven fra de to små. Mellemhånden bliver nogen gange nervøs med DB10x og lægger en honnør på, der fælder makkers 9'er. Herefter kan man igen spille fra bordet hjem mod E87xx og knibe.

Abonnementspriser

0DKK
365DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand