Dagens farve

E D 7 6 4 3
Bord
V
Ø
Hånd
B 2
1. Træk esset! Du får fem stik med farven 3-2 eller K blank bagpå. Der er 2,83% chancen for en blank konge bagpå, så det er da også værd at tage med. Det værste er at spille bonden fra bordet. Nu taber du et unødvendigt stik til både K blank foran og bagpå.
At spille bonden fra bordet er en psykologisk variant, hvor man satser på, at Vest glemmer at stikke med kongen. Det er dog usandsynligt, når man mangler alle mellemkortene.
 
2. Hvis man forstærker bordets farve med 9'eren, ændrer det faktisk spilleplanen. Nu skal man starte med bonden, da man på den måde samler 4-1 sitserne i plads op. Med kongen fjerde må Vest dække, men man går tilbage på bordet og kniber til 9'eren. Man taber til begge de blanke konger (to sitser), men man vinder til tre singletoner i Øst (de tre små kort). Derfor er det en anelse bedre til fem stik end at trække esset. Desuden er det eneste chance for at få alle seks stik, hvis Vest har K10/K10x.

Abonnementspriser

0DKK
365DKK

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLearn more
I understand