Dagens farve

E B 8 7 3
Bord
V
Ø
Hånd
10 4 2
1. Du mangler KD9 som de vigtigste kort. Bedste chance er at spille på H9 i plads hos Vest, men det kan gøres på forskellig vis, hvor psykologi også spiller ind. Men for at slå fast: Du skal IKKE starte med en lille til knægten og herefter trække esset.
Teoretisk bedst mod dygtige modstandere: Spil 10'eren og lade den køre. Hvis 10'eren taber til en honnør, kniber du bagefter til knægten. Hvis 10'eren dækkes af en honnør, stikker du naturligvis med esset, går hjem på hånden og kniber til 7'eren. 42% chance.
Du kan også starte med en lille til 7'eren. Taber den til 9'eren, spiller du hjem mod 10'eren (garderer KDxx i Vest for i det mindste at få tre stik). Taber 7'eren til en honnør, kniber du til 8'eren næste gang. Hvis der kommer en honnør fra Vest i første runde, stikker du med esset og lader 8'eren køre. Under forudsætning af, at Vest ikke er snu nok til at lægge honnøren fra H9 blanke, er du oppe på 44%. Spiller du mod eksperter, dropper du under 42%!
Og endelig: Hvis Vest ikke holder nerverne i ro og lægger en honnør fra KDx, kommer du op på 47%. Mange forudsætninger, men moralen er klar:
Dobbeltknib efter H9!
 
3. Du kan spille 98% sikkert på tre stik ved at starte med en lille til knægten. Hvis den taber, spiller du op mod 10'eren næste gang. Det går kun galt, hvis Vest er renonce.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X