Dagens farve

10 7 5 4
Bord
V
Ø
Hånd
E K 6 3 2
Her skal der skelnes skarpt mellem den reelle og den psykologiske chance.
Teoretisk set er der ingen anden chance til fem stik end at trække kongen og håbe på DB blanke til højre. Når man har set en honnør til højre, er chancen for DB blanke desværre meget mindre end farven 3-1. Det er en følge af reglen om begrænset valg.
Hvis du er med på, at der er odds for denne sits
 
10 7 5 4
B 9 8
Bord
V
Ø
Hånd
D
 
E K 6 3 2
kan du derfor overveje den psykologiske variant: Efter at have trukket esset spiller du en lille over mod bordet!
Vest vil meget typisk placere dig med Exxx og makker med KD blanke. Derfor vil han ofte lægge 9'eren, og nu er din listige plan lykkedes: 10'eren vinder stikket, og du får alle fem stik!
 
Disse overvejelser er meget vanskelige - og sjove. Man kan ikke sætte eksakte odds på, hvor stor chancen for succes er, for det er teoretisk set en "nulhance". Hvis hånden ikke har afsløret sig i meldingerne med en 5-farve, vil jeg tro, at det mod dygtige modstandere er den rigtige farvebehandling i praksis!

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X