Dagens farve

E D 8 7 6
Bord
V
Ø
Hånd
B 10 9 5 4 3
Det er bedst at trække esset: 52% chance for 1-1 mod 48% for 2-0. Dermed er det så marginalt, at hvis ens "fornemmelser" (også kaldet table feeling) siger, at Vest har en doubleton, er det fint nok at knibe.
 
NB: Husk altid at spille knægten fra hånden, selv om du har tænkt dig at toppe. Du kan lige så godt give Vest chancen for at lægge honnør på honnør fra kongen anden!
Især hvis din farvelængde på hånden er skjult, kan det være fristende for Vest at stikke med kongen anden.

Abonnementspriser

Gratis måned til alle - Læs her
Når din gratis måned er udløbet vil du automatisk overgå til abonnementsdelen.... Udfyld formularen nedenfor for at oprette en konto. NB: Du skal selv vælge brugernavn og adgangskode. Husk der skelnes mellem små og store bogstaver
365DKK
1 år = 365 DKK
Her kan du indløse dit gavekort. Når din gavekorts periode udløber vil du automatisk overgå til abonnentsdelen.

Vi modtager

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X